DEVENTUS SÖKER PERSONAL

Deventus AB söker mekanikkonstruktörer

 

Vi söker främst dig som jobbat som konstruktör i två-tre år, gärna som konsult med rutin från olika branscher och med god insikt om olika tillverkningsmetoder. Hos oss har du möjlighet att blanda teori med praktik. Då du kommer att få beskriva och argumentera för dina konstruktioner för både kunder och kollegor bör du behärska en god svenska. Kompletterande språk är såklart ingen nackdel.

 

Vi arbetar idag med SolidWorks men ser gärna sökande med bakgrund från framförallt pro/E-miljön. Vi ser framför oss en civil-/högskoleingenjör som vi efter en kort inkörningssträcka kan sätta som självständig konstruktör med eget projektansvar. Du skall med andra ord känna dig säker i din yrkesroll. Även yngre ingenjörer med rätt profil har möjlighet till anställning. 

 

Deventus är i grunden ett konsultbolag som arbetar med produktutveckling åt spetsföretag inom optik, elektronik, medicinteknik och försvarsapplikationer. Med egna produktions- och monteringsresurser tar vi fram egna och kunders produkter från start till mål. Vi sitter i ljusa, trevliga lokaler i Sätra i södra Stockholm. Vårt arbete sker både ute hos kund och hemma. 

Hör av dig till Martin Wallentin eller Lennart Lindgren på
08-556 30 300

Deventus AB söker montörer finmekanik

 

Vi söker en noggrann montör med vana av finmekaniska konstruktioner. Erfarenhet från lättare verkstadsarbete är meriterande. Arbetsuppgifterna är i huvudsak montering av industriprodukter och funktionskontroll av dessa. Bearbetade detaljer oftast av metall eller plast skall monteras tillsammans med standarddetaljer, elektronik och pneumatik. Del- och slutmontering av produkter förekommer. Produkterna är oftast mindre med höga toleranser vilket innebär att monteringskänsla och kvalitetsmedvetenhet är drag som vi prioriterar hos de sökande. Arbetet kan också innebära att avlasta vår verkstadsavdelning med lättare produktionsmoment såsom gängning, avgradning, avsyning och liknande.

 

Vi söker en person som kan arbeta självständigt, ta egna initiativ och inte räds olika arbetsmoment eller uppgifter.

 

Deventus är i grunden ett konsultbolag som arbetar med produktutveckling åt spetsföretag inom optik, elektronik, medicinteknik och försvarsapplikationer. Med egna produktions- och monteringsresurser tar vi fram egna och kunders produkter från start till mål. Vi sitter i ljusa, trevliga lokaler i Sätra i södra Stockholm.

 

Hör av dig till Martin Wallentin eller Lennart Lindgren på
08-556 30 300